Mini pavlova med konditorcreme, ribs og jordbær

Stracciatella med bagte tomater, pinjekerner og urter

Hjemmelavet stracciatella med bagte tomater, pinjekerner, frisk oregano og basilikum.

Ingredienser
Stracciatella:
2 Mozzarella (250 g.)
1,5 dl. Fløde
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Bagte tomater:
200 g. Cherrytomater
2 spsk. Olivenolie
2 tsk. Sukker
5 Kviste timian
Salt og friskkværnet peber

Derudover:
15 g. Pinjekerner
Olivenolie
Basilikum
Oregano
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Stracciatella:
Riv mozzarella fra hinanden i tynde strimler. Hæld fløde på og rør det godt sammen.
Sæt det på køl i nogle timer (mindst 2 timer) og rør i det undervejs, så det bliver en ensartet masse.
Ved servering dryppes osten med olivenolie, og salt og peber kværnes ud over.

Bagte tomater:
Del cherrytomaterne på midten. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, drys med salt, peber og sukker og fordel timiankviste. Bag dem i ovnen ved 130 grader i ca. 1 time og 15 minutter. Lad dem køle af.

Rist pinjekerner ved middel varme på en pande til de er gyldne. Lad dem køle af.
Kom stracciatellaen i en skål og fordel de bagte tomater langs kanten. Drys med ristede pinjekerner, frisk oregano og basilikum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini pavlova med konditorcreme, ribs og jordbær