Pistaciebund med hindbærmousse og hvid chokoladecreme med lime

Vandbakkelser med krebsehalesalat og urter

En helt perfekt sommersnack eller appetizer – vandbakkelser med krebsehalesalat og urter.

Ingredienser
ca. 20 stk.

Vandbakkelser:
100 ml. Vand
50 g. Smør
50 g. Hvedemel
1⁄4 tsk. Salt
1 1/2 Æg

Krebsehalesalat:
170 g. Krebsehaler (drænet vægt)
1 Skalotteløg, finthakket
4-5 Grønne asparges, afhængigt af størrelse
Skal fra en halv citron
4 spsk. Creme fraiche 38%
6 spsk. Mayo (helst hjemmelavet)
En håndfuld dild
Salt og friskkværnet peber

Derudover:
Kørvel

Fremgangsmåde
Vandbakkelser:
Kog vand, smør og salt op i en gryde, og tag gryden af blusset. Sigt hvedemelet heri og rør rundt, til dejen er ensartet og slipper gryden.
 Sæt gryden tilbage på blusset, og rist dejen af.
Kom dejen i en anden skål og lad den køle af.

Pisk æggene let sammen, og kom dem i dejen lidt ad gangen, imens der piskes hurtigt. Rør dejen ensartet, og kom den i en sprøjtepose. Sprøjt små kugler (ca. 3 cm. i diameter) ud på en bageplade med bagepapir.
Bag ved 200 grader (over-undervarme) i ca. 25 minutter.
Lad dem herefter køle af inden du kommer fyld i.

Krebsehalesalat:
Skær bunden af de grønne asparges, og kom dem i en gryde med saltet, kogende vand i ca. 30 sek. (afhængig af tykkelse).
Kom dem herefter i isvand, så tilberedningen stoppes. Derefter skæres de i små, mundrette stykker. (Jeg deler dem i kvarte og skærer små stykker)
Skalotteløg og dild hakkes fint.
Krebsehaler drænes. Sørg for, at de er så tørre som muligt, så krebsehalesalaten ikke bliver for våd.

Krebsehalerne vendes sammen med creme fraiche, mayo, skalotteløg, citronskal, dild og asparges. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Skær vandbakkelserne over på midten fyld krebsehalesalat på bunden, top med kørvel og læg toppen af vandbakkelsen på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pistaciebund med hindbærmousse og hvid chokoladecreme med lime