Gyoza med gris og grønt

Salat med krebsehaler, asparges og mango

En lækker asiatisk inspireret sommersalat med krebsehaler, mango, asparges, ærter, chili og dild – serveret med en god goma dressing er perfekt med et glas koldt hvidvin på en lun sommeraften.


Ingredienser
2 pers.

350 g. Krebsehaler
1 Hoved hjertesalat
10 Grønne asparges
1 Rød chili
1 Lille mango
70 g. Friskbælgede ærter
En lille håndfuld dild

Fremgangsmåde
Hak salat groft og læg det som bund på en tallerken. Skær mango i mundrette stykker, bælg ærter og hak chili fint.
Blancher de grønne asparges og skær dem i passende stykker. Anret grøntsager og krebsehaler på bunden af salat og top med frisk dild. Jeg anbefaler at servere salaten med en god goma dressing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyoza med gris og grønt