Cookies med karamel

Rød spidskålssalat med appelsin, æble og brombær

Marineret rød spidskålssalat med appelsin, æble, brombær, valnødder og brøndkarse, som jeg lavede til Mortens aften.
Den er også perfekt som tilbehør til julemiddagen.

Ingredienser
1/2 Rød spidskål
1 Æble
1 1/2 Appelsin
120 g. Brombær
En håndfuld valnødder
Brøndkarse

Appelsinvinaigrette:
1 spsk. Olivenolie
2 tsk. Grov sennep
1 spsk. Akaciehonning
Saft fra 1/2 appelsin
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Snit spidskål fint. Rør ingredienser til appelsinvinaigrette sammen og vend spidskålen i det.
Skær æble i tern og appelsin i fileter – fordel det og brombær i spidskålen. Hak valnødder groft og drys dem over salaten. Top med brøndkarse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med karamel