Chokoladekage med brombærmousse

Cookies med karamel

Cookies med chokoladestykker og midte af karamel.

Ingredienser
Ca. 18 stk.

200 g. Smør (blødt)
150 g. Sukker
125 g. Brun farin
250 g. Mel
1 Æg
½ tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Bagepulver
125 g. Chokolade
En knivspids salt

1/3 Dåse dulce de leche
Havsalt

Fremgangsmåde
Rør sukker, brun farin og smør sammen og tilsæt æg.
Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen, og bland det i smør- og sukkermassen.
Hak chokolade og vend i dejen. Lad dejen stå i køleskabet en time.
Rul kugler af dejen, så de vejer ca. 40 g. stk. og lav en fordybning i dem med dine fingre.
Fyld en stor tsk. dulce de leche i fordybningen. Vej 10 g. dej af og lav en flad cirkel af dem, som du kan sætte på dejen med karamel, som et låg – og tryk det godt ned over.
Bag dem ved 180 grader i ca. et kvarter eller til de er gyldne.
Lad dem køle af inden de serveres og drys med havsalt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage med brombærmousse