Cookies med karamel
Cookies med chokoladestykker og midte af karamel.
Ingredienser
Ca. 18 stk.
200 g. Smør (blødt)
150 g. Sukker
125 g. Brun farin
250 g. Mel
1 Æg
½ tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Bagepulver
125 g. Chokolade
En knivspids salt
1/3 Dåse dulce de leche
Havsalt
Fremgangsmåde
Rør sukker, brun farin og smør sammen og tilsæt æg.
Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt sammen, og bland det i smør- og sukkermassen.
Hak chokolade og vend i dejen. Lad dejen stå i køleskabet en time.
Rul kugler af dejen, så de vejer ca. 40 g. stk. og lav en fordybning i dem med dine fingre.
Fyld en stor tsk. dulce de leche i fordybningen. Vej 10 g. dej af og lav en flad cirkel af dem, som du kan sætte på dejen med karamel, som et låg – og tryk det godt ned over.
Bag dem ved 180 grader i ca. et kvarter eller til de er gyldne.
Lad dem køle af inden de serveres og drys med havsalt.
Ingen kommentarer endnu