Chokoladegrød med karamel, banan og blåbær

Rød spidskålssalat med brombær, avocado og edamamebønner

En lækker, frisk salat med brombær, avocado, edamamebønner og brødkarse.

Ingredienser
1/4 Rød spidskål
100 g. Brombær
1 Avocado
75 g. Edamamebønner
1/2 Potte brøndkarse

Marinade til kål:
3 spsk. Æbleeddike
1 spsk. Akaciehonning
Saft fra 1 Lime
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Snit spidskål fint. Rør ingredienser til marinade sammen og vend spidskålen i det. Anret det på et fad.
Top med stykker af avocado, brombær og edamamebønner, og kom brøndkarse på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladegrød med karamel, banan og blåbær