Nudelsalat med grønt og marineret gris

Stegt pak choi med sesamfrø

Pak choi er en asiatisk kåltype, som jeg har været rigtig glad for at bruge i mit køkken de seneste år.
Jeg bruger det næsten altid når jeg laver wokretter, men det er også super lækkert og hurtigt at lave, som tilbehør til en ret. Det kan bruges ligesom stegt spidskål.


Ingredienser
2 pers.

2 Pak choi
2 spsk. Smagsneutralolie
1 tsk. Sorte sesamfrø
1 tsk. Ristede sesamfrø
Saft fra 1/4 citron (eller lime)
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Rens dine pak choi og del dem på midten.
Varm en pande op og kom olie på. Steg dine pak choi på den flade side på høj varme, så de får farve, og vend dem derefter og steg færdig på den anden side. De skal steges ca. minut på hver side, eller til de er møre og stadig har bid – det afhænger af størrelsen.
Når dine pak choi er færdigstegte krydres de med salt og peber, sesamfrø og smages til med citron eller limesaft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nudelsalat med grønt og marineret gris