Mazarinkage med birkes, passionsfrugtmousse og curd

Rabarber lemonade

Frisk, syrlig rabarber lemonade. Den helt perfekte sommerdrik!

Ingredienser
1 kg. Rabarber
1 l. Vand
1 dl. Citronsaft (ca. 3 citroner)
250 g. Sukker
2 Tomme vaniljestænger

Derudover:
Isterninger
Citron i skiver
Mynte i kviste

Fremgangsmåde
Rens rabarberne godt og skær dem i mindre stykker.
Kom dem i en gryde med de øvrige ingredienser og lad det koge op. Skru ned for varmen og lad det simre i mindst 30 minutter. Herefter sigtes saften fra, hældes på flaske og sættes på køl natten over.
*Tip* Gem den overskydende kompot, og lav en lækker rabarbertrifli.

Hæld den kolde rabarber lemonade på glas med isterninger, en skive citron og en kvist mynte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mazarinkage med birkes, passionsfrugtmousse og curd