Cookies med rabarber og hvid chokolade
Rabarber er en af mine favoritter når det kommer til søde sager. Det er fantastisk i både desserter og bagværk! Og kombinerer man rabarber med hvid chokolade, så finder man, efter min mening, nærmest ikke nogen bedre kombi. Her har jeg valgt at kombinere de to elementer i en cookie. Og de smager lige så godt som det lyder!
Ingredienser
1 æg
50 g. Sukker
100 g. Blødt smør
125 g. Brun farin
175 g. Hvedemel
1 tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Bagepulver
130 g. Hvid chokolade
140 g. rabarber
1 knivspids salt
Fremgangsmåde
Rens rabarberne og skær dem i små stykker (ca. 0,5 cm.)
Hak chokoladen
Bland sukker, brun farin og smør sammen og tilsæt æg
Bland salt, vaniljesukker og bagepulver i melet og bland det i smør- og sukkermassen
Vend forsigtigt chokolade og rabarber i dejen
Rul kugler af dejen, så de vejer ca. 60 g. Stk.
Bag dem ved 180 grader i ca. Et kvarter eller til de er gyldne
Lad dem køle af inden de serveres
Hvor lyder og ser de lækre ud.
Så ved jeg da, hvad rabarberne i haven kan bruges til