Panna cotta med syltet rabarber

Panna cotta med syltet rabarber og skovsyre. En nem og lækker lille dessert til en sommeraften.
Ingredienser
2 stk.
Panna cotta:
3 dl. Fløde
30 g. Sukker
1/2 Vaniljestang
1 1/2 Blad husblas
Syltet rabarber:
50 g. Rabarber
1/2 dl. Vand
1/2 dl. Sukker
1/2 Tom vaniljestang
Derudover:
Rød skovsyre
Skovsyreblomster
Fremgangsmåde
Panna cotta:
Udblød husblas i koldt vand.
Imens flækkes vaniljestangen, kornene skrabes ud og trykkes ud i en tsk. sukker.
Kom vanilje, sukker og fløde i en lille gryde. Kog det op ved lav varme. Vrid husblas fri for vand og smelt det i den varme fløde. Hæld det i to dessertglas og sæt på køl ca. 3 timer eller til den har sat sig.
Syltede rabarber:
Skær rabarber ud i mundrette stykker.
Imens koges sukker, vand og vaniljestang op ved mellemhøj varme, til sukkeret er smeltet. Hæld sukkerlagen over dine rabarber og sæt på køl natten over.
Lige inden servering kommes syltet rabarber på dine panna cotta og pyntes med rød skovsyre og blomster.
Ingen kommentarer endnu