Græskarkage med saltkaramel, havtorn og cheesecakemousse

Salat med kål, clementiner, blåbær og granatæble

Lækker, farverig efterårssalat, som er perfekt til jul og Mortensaften. Salaten består af marineret rød spidskål og grønkål, clementiner, blåbær, granatæble og ristede mandler.

Ingredienser
1/2 Rød spidskål
50 g. Grønkål
100 g. Blåbær
1 Clementin
1/2 Granatæble
25 g. Mandler

Marinade til kål:
1 spsk. Olivenolie
2 spsk. Hvidvinseddike
1/2 spsk. Akaciehonning
Salt

Fremgangsmåde
Kom mandler på en tør pande og rist dem ved middel varme til de er gyldne. Lad dem køle af på et stykke bagepapir.
Imens snittes spidskål og grønkål fint. Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend kålen i det.
Anret kålen på et fad og top med clementinbåde, blåbær og granatæblekerner. Hak de ristede mandler groft og drys dem over salaten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græskarkage med saltkaramel, havtorn og cheesecakemousse