Jomfruhummer carpaccio med agurk, æble og citronmayo

Asiatisk agurkesalat

Asiatisk agurkesalat med lækker marinade og sesam.

Ingredienser
1 Agurk
1/2 spsk. Sesamfrø, ristede
1/2 spsk. Sorte sesamfrø

Marinade
2 Fed hvidløg
1 1/2 spsk. Risvinseddike
1 spsk. Soya
1/2 spsk. Soyaolie
1/2 spsk. Kinesisk chiliolie
1/2 spsk. Sukker
1/2 tsk. Salt

Fremgangsmåde
Rist de lyse sesamfrø gyldne på en tør pande ved middel varme, og lad dem herefter køle af.
Rør alle ingredienser til marinaden sammen og den trække, imens du skærer agurk ud. Del den på midten, skrab kernerne ud og skær den i skiver på skrå. Hæld marinaden over og vend den godt sammen med agurken. Top med sesam.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jomfruhummer carpaccio med agurk, æble og citronmayo