Wontons i chilisauce

Stegt blomkål med tahindressing, granatæble og persille

Stegt blomkål med tahindressing, granatæble, persille og sumak.

Ingredienser
1 Blomkål
1/2 Granatæble
1/2 Bundt bredbladet persille
1 spsk. Sumak
Salt og friskkværnet peber

Rapsolie til stegning

Tahindressing:
4 Store spsk. Tahin
1 Fed hvidløg, presset
1 spsk. Honning
0,25 dl. Citronsaft
0,70 dl. Vand
1,5 tsk. Salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Rør alle ingredienser til tahindressingen sammen og sæt på køl til den skal bruges.
Skær blomkål ud. Del gerne buketterne på midten, så du kan få en god stegeskorpe. Kom rapsolie på en varm pande og steg stykkerne af blomkål hårdt af. Anret de stegte blomkål i en skål eller fad og drys med sumak, salt og peber. Top med tahindressing, granatæble og hakket persille.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wontons i chilisauce