Stegt blomkål med tahindressing, granatæble og persille
Stegt blomkål med tahindressing, granatæble, persille og sumak.
Ingredienser
1 Blomkål
1/2 Granatæble
1/2 Bundt bredbladet persille
1 spsk. Sumak
Salt og friskkværnet peber
Rapsolie til stegning
Tahindressing:
4 Store spsk. Tahin
1 Fed hvidløg, presset
1 spsk. Honning
0,25 dl. Citronsaft
0,70 dl. Vand
1,5 tsk. Salt
Friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienser til tahindressingen sammen og sæt på køl til den skal bruges.
Skær blomkål ud. Del gerne buketterne på midten, så du kan få en god stegeskorpe. Kom rapsolie på en varm pande og steg stykkerne af blomkål hårdt af. Anret de stegte blomkål i en skål eller fad og drys med sumak, salt og peber. Top med tahindressing, granatæble og hakket persille.
Ingen kommentarer endnu