Små nøddebunde med blåbærskum

Stegt blomkål med friterede kapers

Blomkål er blevet noget af mit favorittilbehør til aftenmad. Og denne smørstegte udgave med friterede kapers, revet citronskal og friske urter er min største favorit lige nu – så den opskrift skal skal selvfølgelig deles med jer.


Ingredienser

Et lille blomkålshoved
40 g. Kapers
1 1/2 dl. Smagsneutralolie til fritering
Skal fra 1/2 øko. citron
Kørvel
Broccolispirrer (kan evt. erstattes med karse)
Smør til stegning

Fremgangsmåde
Hæld smagsneutralolie i en lille pande eller kasserolle. Når olien er 190 grader tilsættes kapers og friteres i få minutter, hvorefter de tages op og lægges på et stykke køkkenrulle.
Imens varmes en stor pande op og blomkål skæres i mundrette stykker. Når panden er varm hældes olie på panden og blomkål kommes på. Tilsæt (rigeligt) med smør. Når din blomkål har fået farve tages det af og anrettes på en tallerken. Riv citronskal ud over og fordel de friterede kapers. Top med friske urter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små nøddebunde med blåbærskum