Ravioli med jomfruhummer, bisque og urter

Kålsalat med græskar og feta

Kål vendt i sennepsdressing med bagt græskar, granatæble, feta og græskarkerner.

Ingredienser
1/4 Rød spidskål
70 g. Grønkål
1/4 Hokkaido græskar
1/2 Granatæble
50 g. Feta
20 g. Græskarkerner

Sennepsdressing:
1 1/2 tsk. Dijonsennep
1 spsk. Æbleeddike
1 spsk. Olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde
Vask hokkaido godt. Skær det ud i mundrette stykker og kom det på en bageplade med bagepapir. Bag i ovn ved 175 grader i ca. 25 minutter, eller til det er mørt. Krydr med salt og peber og lad det køle af imens du forbereder de øvrige ting til salaten.
Kom græskarkerner på en tør, varm pande og rist dem til de er let gyldne. Krydr med salt og lad dem køle af.
Snit spidskål og grønkål fint. Rør ingredienserne til sennepsdressing sammen, vend kålen i det og anret på et fad.
Top med bagt græskar, grantæblekerner, ristede græskarkerner og smuldr feta ud over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ravioli med jomfruhummer, bisque og urter