French toast med ricottacreme og bær
En sommerlig udgave af french toast med blød ricottacreme og en masse friske bær.
Ingredienser
2 stk.
2 Stykker godt brød (jeg bruger surdejsbrød)
1/2 Æg
1/4 dl. Mælk
1 tsk. Sukker
1/4 tsk. Kanel
En knivspids vaniljesukker
Smør til stegning
Ricottacreme:
150 g. Ricotta
2 spsk. Fløde
1 tsk. Flormelis
1 knsp. Vaniljesukker
Derudover:
Blandede bær
Fremgangsmåde
Pisk æg, mælk, sukker, kanel og vaniljesukker sammen. Vend brødskiverne heri. Lad dem suge så meget væske som muligt.
Varm en pande op ved middel varme og kom smør på.
Kom brødskiverne på og steg dem gyldne på begge sider.
Ricottacreme:
Kom alle ingredienser i en minihakker/blender og blend til det har en cremet konsistens.
Server dine french toasts med ricottacreme og en masse friske bær.
Ingen kommentarer endnu