Peach Melba kage med hindbærmousse og ferskenkompot

Kokostoppe

Små kokostoppe, dyppet i mørk chokolade – en nem og lækker lille kage.

Ingredienser
ca. 20 stk.
2 Æg
200 g. Kokosmel
125 g. Sukker
1/4 tsk. Vaniljesukker
50 g. Smør
125 g. Mørk chokolade

Fremgangsmåde
Smelt smør ved lav varme i en kasserolle. Lad det køle af.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker lyst og luftigt i en skål.
Kom kokosmel i og vend det rundt med æggemassen. Herefter røres smeltet smør i.
Form små toppe og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Kokosmassen kan godt klistre fast til hænderne, som gør det sværere at forme toppene. Her kan det hjælpe at gøre hænderne våde løbende.
Bag kokostoppene ved 175 grader i ca. 12 minutter. Lad dem køle helt af.
Imens smeltes chokolade over vandbad. Herefter dyppes bunden af kokostoppene i den smeltede chokolade. Sæt dem på køl.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peach Melba kage med hindbærmousse og ferskenkompot