Hindbærmuffins med cream cheese frosting
Svampede hindbærmuffins med en lækker, blød cream cheese frosting med vanilje og citron.
Ingredienser
6 stk.
Hindbærmuffins:
80 g. Sukker
80 g. Smør
100 g. Mel
0,5 tsk. Bagepulver
1 Æg
0,5 dl. Yoghurt
80 g. Hindbær
½ Vaniljestang
1 tsk. sukker til vaniljestangen
En knivspids salt
Frosting:
200 g. Philadelphia
100 g. Smør
125 g. Flormelis
1/2 Vaniljestang
1 tsk. sukker til vaniljestangen
Saft og skal fra 1/2 øko citron
Pynt:
Hindbærstøv (Kan laves med frysetørrede hindbær)
Spiselige blomster
Fremgangsmåde
Muffins:
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk herefter æg i. Tilsæt yoghurt. Bland mel, bagepulver og salt sammen. Si det i massen og vend det sammen. Til sidst vendes hindbær forsigtigt i dejen.
Jeg bruger en muffinsbradepande, som jeg lægger papirsmuffinsforme i (så de hæver ens), og heri fordeles dejen.
Dejen fyldes 2/3 op i formene.
Bag ved 200 grader i ca. 20 min. Lad dem herefter køle af.
Frosting:
Pisk smør luftigt. Tilsæt philadelphia, sukker, vanilje og citron (skal og saft) og pisk videre. Til sidst sigtes flormelis i blandingen. Pisk til den har en fast og luftig konsistens.
Fyld på sprøjtepose med stjernetylle.
Drys med hindbærstøv og pynt med spiselige blomster
Ingen kommentarer endnu