Blodappelsinsalat med mynte og ristede mandler

Hindbærmuffins med cream cheese frosting

Svampede hindbærmuffins med en lækker, blød cream cheese frosting med vanilje og citron.

Ingredienser
6 stk.
Hindbærmuffins:
80 g. Sukker
80 g. Smør
100 g. Mel
0,5 tsk. Bagepulver
1 Æg
0,5 dl. Yoghurt
80 g. Hindbær
½ Vaniljestang
1 tsk. sukker til vaniljestangen
En knivspids salt

Frosting:
200 g. Philadelphia
100 g. Smør
125 g. Flormelis
1/2 Vaniljestang
1 tsk. sukker til vaniljestangen
Saft og skal fra 1/2 øko citron

Pynt:
Hindbærstøv (Kan laves med frysetørrede hindbær)
Spiselige blomster

Fremgangsmåde
Muffins:
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk herefter æg i. Tilsæt yoghurt. Bland mel, bagepulver og salt sammen. Si det i massen og vend det sammen. Til sidst vendes hindbær forsigtigt i dejen.
Jeg bruger en muffinsbradepande, som jeg lægger papirsmuffinsforme i (så de hæver ens), og heri fordeles dejen.
Dejen fyldes 2/3 op i formene. 
Bag ved 200 grader i ca. 20 min. Lad dem herefter køle af.

Frosting:
Pisk smør luftigt. Tilsæt philadelphia, sukker, vanilje og citron (skal og saft) og pisk videre. Til sidst sigtes flormelis i blandingen. Pisk til den har en fast og luftig konsistens.
Fyld på sprøjtepose med stjernetylle.

Drys med hindbærstøv og pynt med spiselige blomster

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blodappelsinsalat med mynte og ristede mandler