Skumfiduser med saltkaramel og chokolade

Enchiladas med kylling

Lækre enchiladas med pulled chicken, sorte bønner, krydret og smagfuld tomatsauce, som toppes med en masse cheddarost.
Nem og lækker hverdagsret.

Ingredienser
6 stk.

6 Mexicanske pandekager
400 g. Kylling

ebryst
1 Dåse sorte bønner
175 g.Revet cheddar

Tomatsauce:
2 spsk. Olivenolie
2 Løg
2 Fed hvidløg
2 Dåser hakkede tomater
2 spsk. Tomatpuré
1 Spsk. Spidskommen
1 tsk. Røget paprika
1,5 tsk. Stødt koriander
1,5 tsk. Cayennepeber
1 tsk. Kanel
Salt og friskkværnet peber
2,5 dl. Grøntsags fond

Topping:
1 Forårsløg
En håndfuld bredbladet persille

Til servering:
Lime
Creme fraiche
Derudover plejer jeg at servere dem med en grøn salat og syltede rødløg til.

Fremgangsmåde
Løg og hvidløg finthakkes og steges i olie. Tilsæt krydderier og lad dem stege med.
Skub til siden og svits tomatpuré af.
Tilsæt hakkede tomater og grøntsags fond. Lad det simre i mindst 15 minutter, gerne længere.

Læg kyllingebrysterne i og sørg for, at de er dækket af tomatsauce. Lad dem tilberede i tomatsaucen, under låg, i 25-30 minutter.
Kyllingen tages op af tomatsaucen, og rives fra hinanden med to gafler.
Tag den ene halvdel af tomatsaucen fra i en skål og gem til senere.

Revede stykker af kylling og sorte bønner kommes i tomatsaucen i gryden, og saucen smages til med salt og peber.
Saucen med kylling og bønner fordeles i midten af pandekagerne, som rulles sammen og lægges i et fad.
Hæld resten af tomatsaucen på midten af pandekagerne, og fordel revet cheddar herpå.
Bag i ovn ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Hak forårsløg og bredbladet persille, og drys på de færdigbagte enchiladas.
Server med creme fraiche og lime.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skumfiduser med saltkaramel og chokolade