Syltede rødløg

Syltede rødløg

Jeg elsker at have et glas syltede rødløg til at stå i køleskabet, da det kan pifte mange måltider op.
Jeg bruger det bla. i salat, pita, madpandekager og på rugbrødsmadder. Og så er det super nemt og hurtigt at lave!

Ingredienser
6 rødløg
4 dl. eddike
3 dl. vand
3 dl. sukker
1 tsk. peberkorn
Et par laurbærblade

Fremgangsmåde
Skær rødløgene ud som du ønsker. Jeg foretrækker dem i små “både”.
Når de er skåret ud, puttes de i et sylteglas.
Kog vand, sukker og eddike op i en gryde sammen med peberkorn og laurbærblade. Hæld lagen over løgene og sæt glasset på køl i mindst et døgn før de spises. De kan holde sig på køl i ca. 3 uger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syltede rødløg