Fetacreme med tomater og rucolaolie
Lækker, blød fetacreme med grøn rucolaolie, blandede cherrytomater og frisk oregano.
Ingredienser
Fetacreme:
250 g. Puck feta
1-2 spsk. Neutral yoghurt (feks. græsk)
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Olivenolie
1 Lille fed hvidløg
Salt
Rucolaolie:
1/2 dl. Olie
45 g. Rucola
300 g. Blandede cherrytomater
En håndfuld frisk oregano
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Fetacreme:
Kom alle ingredienser i en blender og blend til du har en helt glat creme. Hvis den ikke vil køre rundt, tilføjes en ekstra spsk. yoghurt.
Rucolaolie:
Varm olie op til ca. 55 grader.
Blend olie og rucola i nogle minutter. Sigt den grønne olie gennem en suppesi eller et klæde. Opbevar på køl.
Smør fetacreme ud i en cirkel på en stor tallerken. Hæld rucola olie over. Skær cherrytomater i halve og fordel dem herpå. Drys med salt og friskkværnet peber. Top med frisk oregano.
Ingen kommentarer endnu