Grillede hvide asparges med citron, hasselnødder og urter

Baileysmousse med friske bær

Lækker, cremet baileysmousse med friske jordbær, hindbær og hornvioler, som altid er en sikker vinder hos vores gæster.

Ingredienser
6 pers.

Baileysmousse:
150 g. Lys chokolade
1 dl. Baileys
1 1/2 Blade husblas
3 Æggeblommer
2 1/2 dl. Fløde

Jordbær
Hindbær
Hornvioler

Fremgangsmåde
Baileysmousse:
Udbød husblas.
Smelt chokolade over vandbad og lad det herefter køle af.
Imens koges baileys op i en kasserolle. Smelt husblas heri.
I en skål piskes æggeblommer lyse og luftige. Tilsæt den lune baileys imens der fortsat piskes. Vend nu den smeltede chokolade i lidt ad gangen.
Pisk fløden let og vend sammen med resten af massen. Hæld den på små dessertglas og sæt på køl i nogle timer.
Når moussen har sat sig pynte den med stykker af jordbær og hindbær samt hornvioler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillede hvide asparges med citron, hasselnødder og urter