Fladbrød med græske kødboller og tzatziki

Grillede hvide asparges med citron, hasselnødder og urter

Super nemme grillede hvide asparges med citronskal, ristede hasselnødder, urter og spiselige blomster.

Ingredienser
6 Hvide asparges
10 g. Hasselnødder
Skal fra 1/2 citron
Karse
Tallerkensmækker
Forglemmigej
Skovsyreblomster
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Rist hasselnødder i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter, eller til de er gyldne. Fjerne skallerne og lad dem køle af. Herefter hakkes de groft.
Skræl de hvide asparges og skær enderne af. Kom dem på en brandvarm grill og giv dem ca. 2 minutter på hver side. Krydr dem med salt og friskkværnet peber, riv citronskal over og drys med ristede hasselnødder.
Top med karse, tallerkensmækker, forglemmigej og skovsyreblomster.

1 kommentar

  • It’s in fact very complicated in this full of activity life to listen news on TV, therefore I just use internet for that purpose, and
    get the hottest news.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fladbrød med græske kødboller og tzatziki