Bulgursalat med bagte gulerødder, krydrede kikærter og feta

French toast med rabarber og mascarponecreme med vanilje

Lækre, sommerlige french toast med bagte rabarber, mascarponecreme med vanilje og citronmelisse.

Ingredienser
4 stk.

4 Stykker godt brød (jeg bruger surdejsbrød)
1 Æg
1/2 dl. Mælk
1 spsk. Sukker
1/2 tsk. Kardemomme
1/3 tsk. vaniljesukker

Smør til stegning

Mascarponecreme:
150 g. Mascarpone
1/2 dl. Fløde
4 spsk. Flormelis
1 Vaniljestang

Bagte rabarber:
2-3 Rabarber, afhængigt at størrelse (der skal bruges 12 store stykker)
3 spsk. Sukker

Derudover:
Citronmelisse
Hornvioler

Fremgangsmåde
Pisk æg, mælk, sukker, kardemomme og vaniljesukker sammen. Vend brødskiverne heri. Lad dem suge så meget væske som muligt.
Varm en pande op ved middel varme og kom smør på.
Kom brødskiverne på og steg dem gyldne på begge sider.

Mascarponecreme med vanilje:
Kom alle ingredienser i en skål og pisk til en cremet konsistens.

Bagte rabarber:
Skær rabarber på i nogle store stykker på ca. 5 cm. Vend dem med sukker og bag dem i et fad i ovnen ved 150 grader i ca. 20 minutter. Lad dem køle af.

Smør mascarponecreme på brødet og kom bagte rabarber på. Top med citronmelisse og hornvioler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bulgursalat med bagte gulerødder, krydrede kikærter og feta