Rabarber lemonade

Ceviche med kammusling, passionsfrugt og urter

Den perfekte lille sommerret: Ceviche med kammusling, passionsfrugt, chili, agurk, radiser og urter.

Ingredienser
2 pers.

4 Kammuslinger
1/4 Agurk
2 Radiser
Citronverbena
Appelsintagetes
Skovsyreblomster
Hornvioler

Saft fra 2 passionsfrugter
Saft fra 1/2 lime
1/2 Bananskalotteløg
1/2 Rød chili (afhængigt af styrke)
1 tsk. Sukker
1 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Rør marinaden af passionsfrugtsaft, limesaft, sukker, olivenolie, finhakket skalotteløg og chili, og salt og friskkværnet peber.
Skær kammuslingerne i tynde skiver og læg dem i en skål/bøtte med marinaden. Lad det stå på køl mindst en time.
Skær radiser i crudité på et mandolinjern og læg dem i isvand indtil servering. Fjern midten af agurken og skær den i brunoise.
Anret skiver af kammusling i en cirkel på hver tallerken. Husk at få lidt af marinaden med, specielt løg og chili. Top med agurk, radiser, urter og spiselige blomster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarber lemonade