Ceviche med kammusling, passionsfrugt og urter

Den perfekte lille sommerret: Ceviche med kammusling, passionsfrugt, chili, agurk, radiser og urter.
Ingredienser
2 pers.
4 Kammuslinger
1/4 Agurk
2 Radiser
Citronverbena
Appelsintagetes
Skovsyreblomster
Hornvioler
Saft fra 2 passionsfrugter
Saft fra 1/2 lime
1/2 Bananskalotteløg
1/2 Rød chili (afhængigt af styrke)
1 tsk. Sukker
1 spsk. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Rør marinaden af passionsfrugtsaft, limesaft, sukker, olivenolie, finhakket skalotteløg og chili, og salt og friskkværnet peber.
Skær kammuslingerne i tynde skiver og læg dem i en skål/bøtte med marinaden. Lad det stå på køl mindst en time.
Skær radiser i crudité på et mandolinjern og læg dem i isvand indtil servering. Fjern midten af agurken og skær den i brunoise.
Anret skiver af kammusling i en cirkel på hver tallerken. Husk at få lidt af marinaden med, specielt løg og chili. Top med agurk, radiser, urter og spiselige blomster.
Ingen kommentarer endnu