Hvid Sarah Bernhardt med citron

Shakshuka

En nem og lækker morgenmadsret med krydret tomatsauce, grøntsager, æg og feta.

Ingredienser
2 Løg
2 Fed hvidløg
1 Squash
1 Peberfrugt
2 Dåser hakkede tomater
2 spsk. Tomatpuré
4 Æg
50 g. Feta
1/2 tsk. Røget paprika
1/2 tsk. Cayenne
2 tsk. Stødt koriander
2 tsk. Spidskommen
1 knsp. Kanel
Salt og friskkværnet peber

En håndfuld bredbladet persille
2 Forårsløg

Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint. Skær squash og peberfrugt i små tern.
Kom olie i en pande og sauter grøntsagerne ved middelhøj varme. Tilsæt alle krydderierne og rist dem af i to minutter. Flyt grøntsagerne til side i panden, kom tomatpuré på og rist det af. Vend det herefter sammen med grøntsagerne, og tilsæt hakkede tomater og alle krydderierne. Lad det simre et øjeblik og smag saucen til med salt og peber.
Lav 4 fordybninger i saucen og knæk et æg ud i hvert hul. Lad saucen simre videre ved lav varme, imens æggene tilberedes heri.
Når æggene er færdigtilberedte smuldres feta over retten, og drysses med hakket persille og forårsløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid Sarah Bernhardt med citron