Fish tacos med guacamole og syrlig gulerod

Hvid Sarah Bernhardt med citron

Små hvide Sarah Bernhardt med citron og tørrede kornblomster.

Ingredienser
12 stk.

Sarah Bernhardt creme:
125 g. Hvid chokolade
1,5 dl. Fløde
Skal fra 1 lille øko citron

Bund:
85 g. Mandler
145 g. Sukker
65 g. Æggehvide
2 spsk. Hvedemel

Derudover:
200 g. Hvid chokolade til overtræk
Sprøjtepose
Stor rund tylle
Udstikker 4,5 cm.

Pynt:
Tørrede kornblomster
Sølvflager

Fremgangsmåde
Sarah Bernhardt creme:
Hak chokolade fint og kom det i en skål. Varm fløde op i en kasserolle. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør i midten med den dejskraber til chokoladen er helt smeltet. Kom film på helt ned på cremen og sæt på køl natten over.
Dagen efter rives citronskal i massen, som piskes op til en blød, men fast chokoladecreme. Pas på, at du ikke pisker den for meget, så den skiller.

Bund:
Kom mandler og sukker i en minihakker og blend det helt fint. Tilsæt æggehvider og blend videre. Til sidst tilsættes mel og blendes ind i massen.
Beklæd et fad der er ca. 20×35 cm. med bagepapir og hæld dejen heri. Bag ved 175 grader i ca. 20 min og lad bunden køle af. Når den af kølet af udstikkes 12 bunde med en udstikker på 4,5 cm. i diameter og de udstukne bunde lægges på et stykke bagepapir og bages sprøde i ovnen ved 120 grader i ca. 25 min. Lad dem herefter køle helt af.

Den piskede chokoladecreme kommes på en sprøjtepose med et stort rundt tylle og sprøjtes på de afkølede bunde. Sæt på dem på køl og smelt imens hvid chokolade over vandbad. Hæld den smeltede chokolade i et glas, så du kan dyppe Sarah Bernhardt kagerne heri. Drys med lidt tørrede kornblomster og sølvflager. Lad chokoladen tørre og opbevar kagerne på køl.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fish tacos med guacamole og syrlig gulerod