Mini pavlova med brombær

Pasta med tomatsauce, burrata og basilikum

Pasta i cremet tomatsauce med friske cherrytomater, burrata og basilikum – en favorit, som vi har lavet et utal af gange hjemme hos os. En simpel ret, som bare smager vidunderligt hver gang!

Ingredienser
2 pers.

250 g. Pasta
10 Cherrytomater
1 Burrata
En håndfuld basilikum

Olie og smør til stegning

Tomatsauce:
1 Dåse hakkede tomater
2 spsk. Tomatpuré
1 Bananskalotteløg
2 Fed hvidløg
1 tsk. Oregano
1 tsk. Timian
1/2 tsk. Chiliflager
2 Lauerbærblade
1 spsk. Balsamico eddike
1 dl. Fløde
3/4 dl. Pastavand

Fremgangsmåde
Hak skalotteløg og hvidløg fint og sauter det i olie og smør i en gryde ved middel varme. Skub det til side og rist tomatpuré af.
Kom hakkede tomater, balsamico eddike, oregano, timian, chiliflager og lauerbærblade i og lad det simre, mindst en halv time. Tilføj fløde og lad det simre videre imens du koger pasta.
Til sidst tilføjes pastavand og saucen stavblendes til den er galt.

Kog pasta efter anvisning på pakken. Husk at gemme lidt af pastavandet til tomatsaucen.

Kom tomatsauce (den mængde du ønsker) over pastaen og vend det godt sammen. Fordel det i to tallerkner og top med halve cherrytomater, burrata og basilikum.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini pavlova med brombær