Hvid chokoladekage med citron og påskeæg

Blinis med stenbidderrogn

Blinis med stenbidderrogn, creme fraiche, rødløg og dild hører foråret til. Her er min opskrift på forårsklassikeren.


Ingredienser
2 pers.

Blinis:
75 g. Hvedemel (erstat gerne 25 g. med boghvedemel)
1 Æg
1/2 dl. Mælk
1/4 tsk. Bagepulver
1/4 tsk. Salt
Et nip sukker

Smør til stegning

100 g. Stenbidderrogn
2-3 spsk. Citronsaft
1 tsk. Salt
1 Lille rødløg
125 g. Creme fraiche 38%
En kvist Dild

Fremgangsmåde
Smag stenbidderrogn til med citronsaft og salt, hak rødløg fint, pluk dild – og sæt til side imens du laver blinis.
Pisk æg med sukker. Tilsæt mælk og pisk sammen. Mel, bagepulver og salt blandes og sigtes lidt ad gangen ned i æggemassen, imens der fortsat piskes. Varm en pande op ved middelhøj varme, kom en klat smør på og læg ca. en spiseske dej på pr. blinis. Vend når den har fået en gylden farve.
De færdigbagte blinis anrettes med creme fraiche, stenbidderrogn, rødløg. og dild.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid chokoladekage med citron og påskeæg