Salat med figner, burrata og parmaskinke

Chokoladetrøfler med kaffe og hasselnødder

Små lækre chokoladetøfler med kaffesmag, som er rullet i hakkede hasselnødder.

Ingredienser
Ca. 30 stk.

1 Dåse kondenseret mælk
175 g. Mørk chokolade
25 g. Smør
25 g. Espressopulver
60 g. Kakaopulver

100 g. Hasselnødder

Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser, udover hasselnødder, i en lille gryde og smelt det ved lav varme og rør i det undervejs.
Når det er smeltet og massen begynder at tykne, tages det af varmen og sættes på køl nogle timer, til det har en fast konsistens. Imens kommes hasselnødder i en minihakker og blendes fint.
Rul kugler af chokolademassen og rul dem i de hakkede hasselnødder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med figner, burrata og parmaskinke