Abemad – frugt med råcreme
Abemad med råcreme minder mig om min barndom. Det var noget af det bedste jeg kunne få serveret, og den dag i den synes jeg stadig det er virkelig lækkert. En super nem dessert med frisk frugt, en luftigt råcreme og stykker af mørk chokolade – what’s not to like?
Ingredienser
2 pers.
Råcreme:
3 Æggeblommer
1 1/2 dl. Fløde
50 g. Sukker
1 tsk. Vaniljesukker
Mørk chokolade
Frugt efter smag. Jeg har brugt:
1/3 Bakke Jordbær
1/2 Bakke blåbær
1/4 Bakke Vindruer
1/2 Mango
1 Appelsin
1 Banan
Fremgangsmåde
Skær frugten ud i mundrette stykker og hak chokolade.
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker luftigt. Pisk fløde til en luftig skum i en anden skål, og vend det herefter sammen med æggemassen.
Anret frugten i en skål, kom råcreme på og drys chokolade over.
Ingen kommentarer endnu