Pavlova

Hjertesalat med ærter og syrnet fløde

Ingredienser
2 pers.

1 Stort hoved hjertesalat
60 g. Friskbælgede ærter
Ærteskud
Brøndkarse

Syrnet fløde:
1 dl. Fløde
Saft fra 1/4 citron

Fremgangsmåde
Skær hovedet af hjertesalat i kvarte og læg i en skål.
Kom citronsaft og fløde i en skål, og pisk til det får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Hæld det over hjertesalaten.
Bælg ærterne og drys over salaten. Top med ærteskud og brøndkarse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pavlova