Hindbærmuffins med cream cheese frosting

Salat med smilende æg og rejer

En let og lækker forårssalat med smilende æg, håndpillede rejer, grønne asparges, radiser, syltede rødløg og urter.

Ingredienser
2 pers.
200 g. Håndpillede rejer
2 Æg
1 Hoved hjertesalat
10 Grønne asparges
4 Radiser
3 spsk. Syltede rødløg
Dild
Brøndkarse

Fremgangsmåde
Æggene koges i ca. 7 1/2 minut, skylles i koldt vand og lægges på køl.
De grønne asparges blancheres i 1-2 min, afhængigt af størrelse, og kommes herefter i isvand for at stoppe tilberedningen. De skæres derefter i mundrette stykker.
Imens skæres hjertesalat i grove stykker og anrettes i en skål eller dyb tallerken.
Radiser rives på mandolinjern (eller skæres fint) og fordeles på salaten sammen med de grønne asparges, rejer, syltede rødløg og urter.
Æggene skæres i kvarte og lægges på toppen af salaten. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kan med fordel serveres med en urtedressing og et godt stykke brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærmuffins med cream cheese frosting