Salat med smilende æg og rejer
En let og lækker forårssalat med smilende æg, håndpillede rejer, grønne asparges, radiser, syltede rødløg og urter.
Ingredienser
2 pers.
200 g. Håndpillede rejer
2 Æg
1 Hoved hjertesalat
10 Grønne asparges
4 Radiser
3 spsk. Syltede rødløg
Dild
Brøndkarse
Fremgangsmåde
Æggene koges i ca. 7 1/2 minut, skylles i koldt vand og lægges på køl.
De grønne asparges blancheres i 1-2 min, afhængigt af størrelse, og kommes herefter i isvand for at stoppe tilberedningen. De skæres derefter i mundrette stykker.
Imens skæres hjertesalat i grove stykker og anrettes i en skål eller dyb tallerken.
Radiser rives på mandolinjern (eller skæres fint) og fordeles på salaten sammen med de grønne asparges, rejer, syltede rødløg og urter.
Æggene skæres i kvarte og lægges på toppen af salaten. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kan med fordel serveres med en urtedressing og et godt stykke brød.
Ingen kommentarer endnu