Kaffemousse med crispy karamelperler
Cremet kaffemousse med crispy karamelperler i glas. En nem og virkelig lækker dessert, som er hurtig at lave og derefter blot skal stå på køl til den skal serveres.
Ingredienser
3 pers.
1/2 dl. Sukker
2 dl. Fløde
1 1/2 Æggehvide
2 Blade husblas
1 1/2 spsk. Instant espresso
1 dl. Vand
En knivspids vaniljesukker
Pynt:
Crispy karamelperler
Tørrede kornblomster
Fremgangsmåde
Udblød husblas i koldt vand. Imens koges sukker, vand, instant espresso og vaniljesukker op. Tag det af blusset og rør husblas i. Sigt det og lad det køle af.
Pisk æggehvider og fløde (hver for sig) og vend det herefter forsigtigt sammen med kaffebladningen.
Fordel kaffemoussen i små dessert glas i mindst 3 timer, gerne natten over.
Pynt med crispy karamelperler og tørrede kornblomster.
Ingen kommentarer endnu