Pasta med rejer, chili, hvidløg og tomat

Kaffemousse med crispy karamelperler

Cremet kaffemousse med crispy karamelperler i glas. En nem og virkelig lækker dessert, som er hurtig at lave og derefter blot skal stå på køl til den skal serveres.

Ingredienser
3 pers.

1/2 dl. Sukker
2 dl. Fløde
1 1/2 Æggehvide
2 Blade husblas
1 1/2 spsk. Instant espresso
1 dl. Vand
En knivspids vaniljesukker

Pynt:
Crispy karamelperler
Tørrede kornblomster

Fremgangsmåde
Udblød husblas i koldt vand. Imens koges sukker, vand, instant espresso og vaniljesukker op. Tag det af blusset og rør husblas i. Sigt det og lad det køle af.
Pisk æggehvider og fløde (hver for sig) og vend det herefter forsigtigt sammen med kaffebladningen.
Fordel kaffemoussen i små dessert glas i mindst 3 timer, gerne natten over.
Pynt med crispy karamelperler og tørrede kornblomster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta med rejer, chili, hvidløg og tomat