Cookies med kokos og chokolade

Brombærmuffins med hvid chokoladefrosting

Forleden dag fik jeg foræret en masse friskplukkede brombær, hvilket passede perfekt med min plan om at bage brombærmuffins i weekenden. De fiske brombær er virkelig gode og smagsfulde ift. dem man kan købe i supermarked, og spiller perfekt sammen med den hvide chokoladefrosting.


Ingredienser

Brombærmuffins:
100 g. Smør
200 g. Sukker
200 g. Hvedemel
2 dl. Yoghurt naturel, creme fraiche el. skyr
1 tsk. Bagepulver
3 Æg
1 tsk. Vaniljesukker
1 Knivspids salt
125 g. Friske brombær

Hvid chokoladefrosting:
100 g. Smør, stuetempereret
200 g. Philadelphia, stuetempereret
180 g. Flormelis
100 g. Hvid chokolade

Pynt:
En håndfuld hvide chokolade crisp pearls
En håndfuld friske brombær


Fremgangsmåde

Brombærmuffins:
Pisk smør og sukker lyst og luftigt. Pisk herefter æggene i ét ad gangen. Tilsæt yoghurt. Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen. Sigt det i massen og vend det sammen. Til sidst vendes brombær forsigtigt i dejen.
Jeg bruger en muffinsbradepande, som jeg lægger papirsmuffinsforme i, og heri fordeles dejen.
Bag dem ved 200 grader i ca. 15 min. Lad dem herefter køle af.

Hvid chokoladefrosting:
Smelt hvid chokolade og lad det køle af. Imens piskes smør lyst og luftigt.
Tilsæt philadelphia og pisk det sammen. Sigt flormelis i lidt ad gangen og pisk videre. Til sidst tilsættes den afkølede hvide chokolade, som piskes sammen med massen. Fyld på sprøjtepose med tyl og læg den på køl indtil den skal sprøjtes på dine muffins.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med kokos og chokolade