Gulerodskage med cream cheese frosting

Ramsløgspesto

Ramsløgene er kommet tidligt i år, og derfor har jeg selvfølgelig været i skoven og plukke, så jeg bla. kunne lave den fantastiske ramsløgspesto. Kun fantasien sætter grænser for hvad den kan bruges til. Jeg brugte den feks. i en sandwich den anden dag, og det smagte virkelig skønt.


Ingredienser
1 portion

100 g. Parmesanost
2 spsk. Citronsaft
100 g. Mandler
50 g. Ramsløg (ca. 50 blade)
2- 2 1/2 dl. Olivenolie
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Kom alle ingredienser i en høj blenderskål og blend det med en stavblender. Jeg vil anbefale at skære parmesanosten ud i små stykker, og hakke mandler og ramsløg, da det gør det er nemmere at blende. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskage med cream cheese frosting