Hvid chokoladekage med hindbær og lakrids

Cookies med appelsin, hasselnødder og chokolade

Cookies med appelsin, hasselnødder og mørk chokolade.
Sidste måned lavede jeg chokoladestænger med orangeknas, også med appelsin, hasselnødder og mørk chokolade, og det gav mig lyst til at prøve at lave cookies med samme ingredienser i fokus. De blev super gode – med en dejlig frisk smag af appelsin.

Ingredienser
14 stk.

110 g. Sukker
1 Æg
125 g. Blødt smør
125 g. Brun farin
200 g. Hvedemel
50 g. Hakkede hasselnødder
½ tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Bagepulver
150 g. Chocolate chips (Mørk)
Skal og saft fra 2 øko appelsiner
En knivspids salt


Fremgangsmåde

Rør sukker, brun farin og smør sammen, og tilsæt æg.
Bland mel, vaniljesukker, bagepulver og salt og bland det i smør- og sukkermassen.
Tilsæt appelsinsaft og skal, og rør videre.
Hak chokolade og hasselnødder, og vend i dejen. Lad dejen stå i køleskabet en time – gerne natten over.
Rul kugler af dejen, så de vejer ca. 60 g. Stk.
Bag dem ved 180 grader i ca. et kvarter eller til de er gyldne.
Lad dem køle af inden de serveres.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvid chokoladekage med hindbær og lakrids