Cookies med rabarber og hvid chokolade

Pandekager med pankopaneret kylling, avocado og rød spidskål


Vi kender alle den klassiske madpandekage med fyld. Jeg har gennem tiden lavet mange forskellige versioner af den, men disse med sprøde grøntsager og avocado, hvor kyllingen er paneret i panko er altså ekstra gode! Den sprøde kylling er prikken over i’et. Og så er de nemme at lave og kan spise både til frokost og aften.

Ingredienser
2 pers. (4 stk.)
500 g. Kylling
1/3 af en pose panko rasp
1 stort æg
1 flaske smagsneutral olie
Salt og peber
1 hoved rød spidskål
2 avocadoer
1 håndfuld cherrytomater
2 mellemstore gulerødder
2 stænger forårsløg
½ bundt bredbladet persille
4 tortillapandekager

Fremgangsmåde
Start med at forbedrede grøntsagerne. Spidskål snittes, cherrytomater skæres i kvarte, forårsløg snittes fint, gulerødder skæres i små stænger og avocado deles i to, og skæres ud i skiver. Persille plukkes.

Kylling skæres i aflange stykker. 
Find to dybe tallerkener frem. Knæk et æg ud i det ene og pisk det. I den anden hældes panko rasp, salt og peber. Du kan tilføje andre krydderier, hvis du har lyst. Jeg bruger cayennepeber, hvidløgspulver og paprika. Kyllingestykkerne vendes først i æg og herefter i panko. Herefter frituresteges de i olie til de er gyldne og sprøde.

Pandekager varmes kort på hver side på en meget varm pande. Herefter anrettes de med grøntsager og kylling, og toppes med bredblandet persille og forårsløg. Du kan evt. lave en dressing til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies med rabarber og hvid chokolade