Salat med jordbær, asparges, feta og pinjekerner

Pasta med bacon og friske ærter

Dejlig nem pastaret med bacon, friske ærter, citron og persille i en cremet flødesauce.

Ingredienser
2 pers.

250 g. Linguine
175 g. Bacon (af god kvalitet)
100 g. Friskbælgede ærter
1 Bananskalotteløg
2 Fed hvidløg
Skalfra 1/2 citron
1/2 dl. Hønsefond
1/2 dl. Pastavand
3/4 dl. Fløde
En håndfuld persille
Salt og friskkværnet peber

Olie og smør til stegning

Fremgangsmåde
Start med at bælge ærterne og sæt dem til side til senere.
Varm en pande op. Skær bacon ud i mundrette stykker og steg det til det er gyldent. Kom det herefter på fedtsugende papir, imens du laver det næste.
Sæt vand over til pasta og kog det efter anvisning på pakken.
Hak skalotteløg og hvidløg. Varm panden med baconfedt op ved middel varme, kom lidt smør på, og svits løgene til de er klare. Hæld hønsefond og pastavand på og lad det simre nogle minutter. Tilsæt fløde og lad det bruse op, hvorefter ærter tilsættes og simre et minut. Kom nu pastaen på og vend det godt rundt i saucen. Vend bacon i og tilføj hakket persille og revet citronskal. Vend det godt sammen og smag det til med salt og peber. Drys med persille på toppen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med jordbær, asparges, feta og pinjekerner