French toast med ricottacreme og bær

Salat med hvide asparges, radiser og ærter

En lækker, frisk forårssalat med hvide asparges, radiser, ærter og hornvioler.

Ingredienser
75 g. Salatmix
20 g. Ærteskud
8 Sukkerærter
6 Hvide asparges
4 Radiser
Hornvioler

Marinade til salaten:
3 spsk. Olivenolie
1 spsk. Hvidvinseddike
1 tsk. Honning

Fremgangsmåde
De hvide asparges skrælles (hovedet må ikke skrælles) og bunden skæres af.
Kog dem i letsaltet vand i 2-6 minutter – afhængigt af størrelsen på dem.
Dryp dem af og lad dem køle af, imens du gør resten klar.
Rør ingredienserne til marinaden sammen og vend salten heri. Kom salaten på et fad og fordel ærteskud herpå.
Del sukkerærter på midten, skær radiser i tynde skiver og skær de hvide asparges i mundrette stykker. Kom det på salten og pynt med hornvioler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

French toast med ricottacreme og bær