Salat med hvide asparges, radiser og ærter

Panna cotta med syltet rabarber

Panna cotta med syltet rabarber og skovsyre. En nem og lækker lille dessert til  en sommeraften.

Ingredienser
2 stk.

Panna cotta:
3 dl. Fløde
30 g. Sukker
1/2 Vaniljestang
1 1/2 Blad husblas

Syltet rabarber:
50 g. Rabarber
1/2 dl. Vand
1/2 dl. Sukker
1/2 Tom vaniljestang

Derudover:
Rød skovsyre
Skovsyreblomster

Fremgangsmåde
Panna cotta:
Udblød husblas i koldt vand.
Imens flækkes vaniljestangen, kornene skrabes ud og trykkes ud i en tsk. sukker.
Kom vanilje, sukker og fløde i en lille gryde. Kog det op ved lav varme. Vrid husblas fri for vand og smelt det i den varme fløde. Hæld det i to dessertglas og sæt på køl ca. 3 timer eller til den har sat sig.

Syltede rabarber:
Skær rabarber ud i mundrette stykker.
Imens koges sukker, vand og vaniljestang op ved mellemhøj varme, til sukkeret er smeltet. Hæld sukkerlagen over dine rabarber og sæt på køl natten over.

Lige inden servering kommes syltet rabarber på dine panna cotta og pyntes med rød skovsyre og blomster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med hvide asparges, radiser og ærter