Pasta i ricotta med rejer, ramsløg og asparges

Popcorn med saltkaramel

Lækre sprøde popcorn med saltkaramel.

Ingredienser
1 dl. Popcornmajs
3 spsk. Rapsolie

Karamel:
300 g. Sukker
50 g. Smør
2 tsk. Flagesalt
2 tsk. Natron

Fremgangsmåde
Varm rapsolie op i en gryde og kom popcornmajs i. Læg låg på og lad det blive indtil alle majsene er poppet.
Sæt popcornene til side i en skål og find en anden gryde frem til karamel. Kom sukker i og lad det smelte ved middel varme. Tilsæt smør og lad det smelte sammen med sukkeret. Tilføj nu flagesalt og herefter natron. Hæld hurtigt karamellen over popcornene, vend det godt rundt og læg det på et stykke bagepapir, hvor det kan køle af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasta i ricotta med rejer, ramsløg og asparges