Fetacreme med tomater og rucolaolie

Pasta i ricotta med rejer, ramsløg og asparges

En lækker forårspastaret med pasta i ricotta, rejer, ramsløg og grønne asparges.

Ingredienser
2 pers.

250 g. Pasta (Liguine)
200 g. Store rejer
8 Grønne asparges.
1 Lille Skalotteløg
15 Ramsløg
Skal fra 1/2 citron
3 spsk. Ricotta
1/2 dl. Fløde
1/4 dl. Pastavand
Salt og friskkværnet peber

Olie og smør til stegning

Fremgangsmåde
Sæt en gryde med vand over. Kom lidt salt i vandet. Skær asparges i mundrette stykker og kom dem i det let kogende vand ca. 1 minut. Gem til senere
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Imens sauteres finthakket skalotteløg på en pande. Når løgene er klare tilføjes grofthakket ramsløg. Kom ricotta og fløde på panden. Tilsæt pastavand og citronskal, og lad det simre ved smag varme.
På en anden pande steges rejer ved høj varme i olie. Når du vender dem, skrues der lidt ned for varmen og smør tilføjes. Tag dem af panden og læg dem på et stykke køkkenrulle.
Kom den færdigkogte pasta på panden med ricottasauce og vend det godt sammen. Anret i dybe tallerkner med rejer og asparges.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fetacreme med tomater og rucolaolie