Hvide asparges med rejer og mousseline

French toast med ricottacreme og bær

En sommerlig udgave af french toast med blød ricottacreme og en masse friske bær.

Ingredienser
2 stk.
2 Stykker godt brød (jeg bruger surdejsbrød)
1/2 Æg
1/4 dl. Mælk
1 tsk. Sukker
1/4 tsk. Kanel
En knivspids vaniljesukker

Smør til stegning

Ricottacreme:
150 g. Ricotta
2 spsk. Fløde
1 tsk. Flormelis
1 knsp. Vaniljesukker

Derudover:
Blandede bær

Fremgangsmåde
Pisk æg, mælk, sukker, kanel og vaniljesukker sammen. Vend brødskiverne heri. Lad dem suge så meget væske som muligt.
Varm en pande op ved middel varme og kom smør på.
Kom brødskiverne på og steg dem gyldne på begge sider.

Ricottacreme:
Kom alle ingredienser i en minihakker/blender og blend til det har en cremet konsistens.

Server dine french toasts med ricottacreme og en masse friske bær.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvide asparges med rejer og mousseline