Hindbærgrød med toppings

Spidskålssalat med mango, avocado, sukkerærter og sesam

Spidskålssalat marineret i lime, honning og riseddike med mango, avocado, sukkerærter, forårsløg og sesam.

Ingredienser
1/2 Spidskål
1 Avocado
1/2 Mango
1 Forårsløg
50 g. Sukkerærter
2 spsk. Ristede sesamfrø
1 spsk. Sorte sesamfrø

Marinade:
Saft fra 1/2 lime
1 spsk. Honning
2 spsk. Riseddike

Fremgangsmåde
Snit spidskål fint. Rør ingredienser til marinade og vend spidskål heri sammen med de ristede sesamfrø.
Skær mundrette stykker af avocado, snit forårsløg, skær sukkerærter over på midten og skær mango i tynde både, og del dem ligeledes på midten. Vend halvdelen med spidskålen og anret den anden halvdel øverst på salaten. Drys med sorte sesamfrø.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbærgrød med toppings