Spidskålssalat med mango, avocado, sukkerærter og sesam

Hvid chokoladekage med citron og påskeæg

Årtes påskekage – en blondie (hvid chokoladekage) med citron og påskeæg med marcipan og chokolade.

Ingredienser
200 g. Hvid chokolade
200 g. Smør
200 g. Sukker
150 g. Hvedemel
3 Æg
1 tsk. Vaniljesukker
Skal fra 2 øko citroner
Saft fra 1 citron
Et nip salt

1 1/2 Pose marcipanæg
1/2 Pose chokoladeæg

Derudover:
Springform 20 cm.

Fremgangsmåde
Smelt smør ved lav varme i en gryde. Når smørret er smeltet, tages det af varmen og finthakket chokolade smeltes heri. Lad det køle af.
Imens piskes æg og sukker luftigt i en skål.
Bland mel, vaniljesukker og salt sammen, og sigt det i æggemassen lidt ad gangen, imens der fortsat piskes.
Herefter tilsættes smør og chokolade i en tynd stråle, imens der piskes. Til sidst piskes citronskal og saft ind i dejen.
Beklæd en springform med bagepapir i bunden og hæld dejen heri. Fordel marcipanæg og chokoladeæg rundt omkring på kagen (hak evt. nogle af marcipanæggene) – og gem lidt til at toppe med efter bagning.
Bag ved 180 grader i 35-40 min. Kagen skal være lidt ubagt i midten, men ikke rå.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spidskålssalat med mango, avocado, sukkerærter og sesam