Blåbærtærte med saltkaramel g vaniljecreme

Fetacreme med tomater og rucolaolie

Lækker, blød fetacreme med grøn rucolaolie, blandede cherrytomater og frisk oregano.

Ingredienser
Fetacreme:
250 g. Puck feta
1-2 spsk. Neutral yoghurt (feks. græsk)
1 spsk. Citronsaft
1 tsk. Olivenolie
1 Lille fed hvidløg
Salt

Rucolaolie:
1/2 dl. Olie
45 g. Rucola

300 g. Blandede cherrytomater
En håndfuld frisk oregano
Salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde
Fetacreme:
Kom alle ingredienser i en blender og blend til du har en helt glat creme. Hvis den ikke vil køre rundt, tilføjes en ekstra spsk. yoghurt.

Rucolaolie:
Varm olie op til ca. 55 grader.
Blend olie og rucola i nogle minutter. Sigt den grønne olie gennem en suppesi eller et klæde. Opbevar på køl.

Smør fetacreme ud i en cirkel på en stor tallerken. Hæld rucola olie over. Skær cherrytomater i halve og fordel dem herpå. Drys med salt og friskkværnet peber. Top med frisk oregano.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blåbærtærte med saltkaramel g vaniljecreme