Honningbagte gulerødder med sesam og forårsløg

Hindbærgrød med toppings

Hindbærgrød med toppings – en lækker og farverig morgenmad.

Ingredienser
1 pers.

1 dl. Havregryn
1 spsk. Chiafrø
2,5 dl. Mælk
1,5 dl. (Frosne) hindbær
1 spks. Honning
1/2 tsk. Vaniljesukker
Et nip salt

Toppings efter smag. Jeg har brugt:
Banan
Blåbær
Ristede kokosflager
Blåbær
Hakkede (usaltede) pistacienødder
Frysetørrede hindbær
Tørrede kornblomster

Fremgangsmåde
Kom havregryn, chiafrø og mælk i en lille gryde og kog det til det begynder at tykne lidt.
Tilsæt så hindbær, vaniljesukker, honning og salt.
Anret i en skål med de ønskede toppings.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honningbagte gulerødder med sesam og forårsløg