Rød spidskålssalat med brombær, avocado og edamamebønner

Hjerte pavlova

En hjerte pavlova med hindbærskum, friske bær og spislige blomster – i anledning af Valentinsdag.

Ingredienser
Marengsbunde:
3 Æggehvider (ca. 80 g.)
150 g. Sukker
1 tsk. Eddike

Hindbærskum:
200 g. Frosne hindbær
3 spsk. Sukker
2 spsk. Citronsaft
3 dl. Fløde

Pynt:
Jordbær
Hindbær
Spiselige blomster
Guld støv

Derudover:
Sprøjteposer
Stjerne tylle
Rund tylle

Fremgangsmåde
Marengsbunde:
Pisk æggehvider luftige.
Tilsæt sukker lidt ad gangen, og pisk til en sej marengs. Pisk eddike ind i massen.
Tegn et hjerte på et stykke bagepapir, og læg et nyt stykke bagepapir ovenpå, hvor du kan tegne efter – så du sikrer dig, at de bliver ens i størrelse og form.
Kom marengs på en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt den ud som to hjerter efter tegningerne på de to stykker bagepapir.
Bag ved 100 grader i ca. 1 time og 45 minutter. Sluk ovnen, og lad den stå heri og køle helt af.

Hindbærskum:
Kom frosne hindbær, sukker og citronsaft i en lille gryde og lad det koge sammen til en kompot. Det er vigtigt, at alt væsken er fordampet. Sæt det herefter på køl.
Når hindbærkompotten er kølet helt af, piskes fløde til en fast skum og vendes med kompotten.
Kom hindbærskummen på en sprøjtepose med rund tylle og lav dutter på den ene marengsbund. Læg den anden bund ovenpå og sprøjt ligeledes dutter herpå.

Pynt med friske bær, spislige blomster og guldstøv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rød spidskålssalat med brombær, avocado og edamamebønner